Vi søker Prosjektleder

Tre Team Entreprenør AS ble etablert i 1973. Vi er plassert i Osan sentralt ved E10 og rett vest for Svolvær sentrum. Som entreprenørfirma utfører vi store og små oppdrag. Vi har for tiden 22 fast ansatte, fordelt på murer, snekkere og 3 i administrasjonen + flere læringlinger. Vi utfører stort sett alle typer oppdrag innen byggebransjen, som tilbygg, påbygg, eneboliger, garasjer, hytter, renovering, oppussing, piperenovering og forsikringsjobber. Vi har også håndverksavtale med If skadeforsikring.

Vi søker etter prosjektleder i 100% stilling som vil ha ansvar for blant annet:

  • Tilbudsregning
  • Prosjektoppfølging
  • Disponering av håndverkere
  • Befaring og oppfølging av kunder

Vår nye leder blir en viktig brikke for å sikre videre vekst, bygge vårt team videre samt være en aktiv frontfigur i markedet for selskapet.

Tre Team Entreprenør er i sterk vekst i regionen vår, og har god ordrereserve for årene som kommer.

Du bør ha teknisk fagskole eller være utdannet byggmester. Relevant erfaring fra bransjen vil være foretrukket. Prosjektleder vil ha ansvar for de prosjekter firmaet har i samarbeid med daglig leder og nyansatt KS-leder. Prosjekteder skal bidra til økt effektivitet, trivsel og samarbeid i bedriften.

Vi kan tilby gode pensjonsordninger og lønn etter avtale.

Søknadsfrist løpende

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest