Prosjekt Åvika, Kabelvåg

Enebolig(er) i rekke med 3 soverom og carport Flott nytt opparbeidet boligområde med naturen tett på. Dette er et prosjekt under planlegging. Eget lekeområde for barn, asfaltert,...

Enebolig(er) i rekke med 3 soverom og carport

Flott nytt opparbeidet boligområde med naturen tett på. Dette er et prosjekt under planlegging.

Eget lekeområde for barn, asfaltert, fibernett, sykkel og gangsti begge retninger (Kabelvåg/Svolvær) og fine solforhold. Marka med turstier/lysløyper også nært. Tall vedrørende eneboligene: BTA: 137,7 m2., BRA: 109,7 m2, Utvendig overbygd areal BRA: 20,1 m2., BYA: 91,7 m2 (er lik bebygd areal). Dette er tall pr. boenhet. Felles tomt på ca 1350 m2. Eneboligene leveres med ekstra oppvarmingsmulighet som vedovn, parket på gulv begge etg., + fliser i entre/hall samt bad, balansert ventilasjon, kjøkken og baderomsinnredning, brannvarslingsanlegg, Altibox internett, generelt ferdig til innflytting!.

3D-visualisering levert av Promo Norge Reklamebyrå. Alle 3D-visualiseringer er kun ment som illustrasjon og inspirasjon.