Årets Byggmann 2018

Byggmann er en av Norges største boligkjeder med over 100 forhandlere fra Lindesnes i sør til Alta i nord og som bygger over tusen boliger over hele Norge hvert år.

Byggmann har en årlig medlemssamling som er en viktig møteplass for medlemmer og leverandører.

Representanter fra hele landet var i helgen samlet i Ålesund, som ble avsluttet med festmiddag lørdag kveld.

Hvert år blir en forhandler kåret til Årets Byggmann og Tre Team Entreprenør AS er ganske stolt av at en liten entreprenør fra Lofoten i år kunne dra i land en slik tittel.

I begrunnelsen for kåringen sa juryen at prisen for ”Årets Byggmann 2018” i år går til et medlem som har vært medlem i over 25 år, og som har vært en stabil representant for Byggmann. De har skapt sikre arbeidsplasser og fornøyde kunder, og er en anerkjent aktør i sitt område, ikke minst gjennom solid entreprenørskap, godt håndverk og gode resultater. De har høy kompetanse både faglig og forretningsmessig, og har bidratt positivt til kjedens utvikling i sin landsdel. Bedriftens lojalitet til kjeden er høy, og de har alltid sluttet opp om kjedens systemer og aktiviteter. Årets vinner er en meget god ambassadør for Byggmann, og er et medlem vi er stolte av å ha i kjeden.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest
Hopp rett ned til innholdet