Personvern / GDPR

Hvem er vi

Link til vårt nettsted er: https://treteam.no

Tre Team Entreprenør AS ble etablert i 1973, først som Kjell Kristiansen AS, men ble etter hvert endret til Tre Team Entreprenør AS.

Vi driver i dag et entreprenørfirma som tar store og små oppdrag.

Vi utfører stort sett alle typer oppdrag innen byggebransjen, som tilbygg, påbygg, eneboliger, garasjer, hytter, renovering, oppussing, piperenovering og forsikringsjobber.

Firmaet drives i dag av Raymond Larsen som daglig leder og Karl-Ove Larsen som byggmester.

Vi har for tiden 21 fast ansatte, fordelt på murer, snekkere og 3 i administrasjonen + 4 lærlinger.

Vi er også en godkjent lærebedrift, er tilknyttet Opplæringskontoret for Lofoten og Vesterålen og har jevnlig 3 – 4 lærlinger.

Flere av våre ansatte har hatt læretid i firmaet og endt opp hos oss som fast ansatt etter endt læretid og bestått fagprøve.

Foretaksnr. 966419482

Google Analytics

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på dette nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere.

Google Tag Manager

Håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til 3.partsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics). Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager

Hva lagres: Dine bevegelser på promonorge.no. All data er anonymisert og vi lagrer ingen sensitiv informasjon. Brukes til optimalisering av nettsiden og tjenester.

Hotjar

Anonyme data om dine bevegelser og interaksjon med lofotkraft.no. For å hjelpe oss å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt, registrerer Hotjar besøkendes økter. Hotjar-skriptet er en websocket-tilkobling som sender følgende informasjon til Hotjar-serverne:

– HTML-endringer som skjer mens den besøkende bruker sidene dine

– Musbevegelser

– Museklikk

– Scrolle-bevegelser

– Tastetrykk for hvit-listede handlinger

– Statistikk for om visningsstørrelsen for nettleser endres

Hver hendelse som spores, lagres i Hotjars sky-database ved hjelp av et tidsstempel som senere brukes til å spille av hendelsene i sekvensiell rekkefølge. Hotjar-skriptet sporer besøkende når de besøker forskjellige sider ved hjelp av en første-parti «cookie», slik at man kan spille av hele sesjonen i et enkelt opptak. Ingen sensitive informasjon eller brukerinformasjon hentes eller lagres.

 

Kontaktperson hos Tre Team Entreprenør AS er Wenche Rasmussen og har du spørsmål så kan du sende oss en epost.