Lofoten frister med varierte, utfordrende og spennende arbeidsoppgaver – i fantastiske naturomgivelser.

Tre Team Entreprenør AS i Svolvær har et økende antall oppdrag og er derfor på jakt etter flere erfarne tømrere.

– Vi er ute etter minst tre fagfolk, og ytterligere et par til om det blir aktuelt. Målet er å få tak i noen som kan jobbe selvstendig og gå rett inn i arbeid hos oss, sier daglig leder hos Tre Team Entreprenør AS, Raymond Larsen.

Han er klar på at bedriften hele tiden skal ha en produksjon, hvor det alltid skal være kvalitet. I nærområdet vokser ikke tømrere med fagbrev på trær, og derfor håper Raymond at de kan friste folk til å komme flyttende.

– Primært er vi ute etter folk som har fagbrev, forteller han, og legger til at lang erfaring kan kompensere for dette.

Variert arbeidshverdag

En av tingene som er viktig for å få folk til å trives er fokuset på at arbeiderne i minst mulig grad skal jobbe overtid.

– For tilflyttere er det ikke noe problem å ta med familien hit, smiler Raymond, og utdyper:

– Da venter en variert arbeidshverdag. Vi legger gode langsiktige planer for å få så lite overtid som mulig. Det er fordi vi ønsker at arbeiderne skal ha muligheten til familietid eller fritid på ettermiddagen, konstaterer han.

Historisk sus

Tre Team Entreprenør AS ble etablert tilbake i 1973, da under navnet Kjell Kristiansen AS. Den gang holdt de til i Kabelvåg, før dem, som første industribygg, flyttet til Osan i Svolvær. Etter det har Osan eksplodert som industriområde og hatt en enorm vekst.

– Bedriften har siden oppstarten opplevd stor utvikling. Vi har stadig ekspandert og flyttet til større lokaler, før vi nå har fått dette flotte lagerlokalet i Osan, rett over veien fra der vi var først, forteller en engasjert Karl-Ove Larsen.

Han er byggmester, eier og var en av de tre av det opprinnelige teamet i Tre Team Entreprenør AS. Og er det en som vet hva bedriften handler om så er det han.

– Gjennom historien har det vært veldig mange innom bedriften, og vi har vært flinke til å ta inn lærlinger. Flere av dem er kjente navn lokalt, både innen håndverkeryrker og på andre områder. Bransjen i Vågan fått sin opplæring hos Tre Team Entreprenør AS, sier Karl-Ove, og er tydelig stolt over hva de har fått til.

Lite fravær og høyt tempo

En av de mest rutinerte tømreren Tre Team Entreprenør AS har for øyeblikket er Jan Erik Paulsen. Er det noen i felten som vet hvilke kvaliteter som trengs, ut over å være faglig flink, så er det han.

– Jeg må vel si at jeg har hatt lite fravær. Det er en god og viktig egenskap å ha. I tillegg er det viktig å holde tempoet oppe, sier Jan Erik, mens han – på sedvanlig vis, holder tempoet oppe mellom måling, kapping og snekring.

Akkurat nå holder han og lærlingen Ingrid Rothli på med renovering av den gamle presteboligen ved kirkegården i Svolvær.

– Det som er så fint med jobben er at det vises i lang tid når vi er ferdig. Da står det et hus eller ei bygning der når vi drar, forklarer han, som siden 1984 har vært med på å sette sine spor rundt omkring i kommunen.

 

Stor frihet

En av drivkreftene til å arbeide så lenge i samme jobben er den store friheten.

– Det er noe med friheten man har ved å jobbe ute i all slags vær. Jeg er ikke egnet til å flytte rundt på papir. Når man arbeider ute og er i aktivitet så får tanken vandre litt på en helt egen måte, og det er veldig flott, avslutter han med et smil.

 

 

 

 

Er du interessert? Ikke nøl med å ring eller send mail til:

Raymond Larsen – daglig leder

E-post:

Telefon: 92450383

Ønskede kvalifikasjoner:

– Fagbrev, lang erfaring kan kompensere for dette.

– Erfaring fra utvendige og innvendige arbeider, nybygg og rehabilitering.

– Kunne lese tekniske tegninger.

– Kommunisere godt skriftlig og muntlig på norsk.

– Minimum 2-3 års erfaring som tømrer i Norge.

– Må være allsidig innen tømrerfaget.

Personlige egenskaper:

– Må kunne jobbe både selvstendig og samtidig være god i team.

– Fleksibel og løsningsorientert.

– Positiv og omstillingsdyktig.

– Positiv bidragsyter til godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr:

– Konkurransedyktig lønn og betingelser basert på kompetanse og kvalifikasjoner.

– Variert, spennende og utfordrende arbeidsdag.

– Godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger.

– Gode pensjons- og forsikringsordninger.