Kaizer skjøtefrie takrenner

Ingen skjøter betyr ingen lekkasjer. Kaizer skjøtefrie takrenner produseres og monteres uten skjøter slik at man slipper å bekymre seg for lekkasjer. Ingen skjøter betyr derfor mindre vedlikehold.

Effektiv beskyttelse

Kaizer skjøtefrie takrennesystemer er utviklet for å beskytte ditt hus mot det tøffe norske klimaet med snø, is, vann og store temperatursvingninger.

Takrennens unike form sørger for 40% større vann­kapasitet enn tradisjonelle takrenner. Vannet avle­des mer effektivt og forhindrer lekkasjer og fuktskader på vegg- og takkonstruksjoner.

Skjøtefritt og estetisk

Kaizer skjøtefrie takrennesystemer gir en estetisk oppgradering av ditt hus. Takrennesystemet som blir produsert av aluminium, sink og kobber av beste kvalitet kan tilpasses ditt hus – helt uten skjøter!

Takrennene har en pen profil som gir ditt hus et utseendemessig løft. Ingen skjøter og ingen synlige fester sørger for en estetisk oppgradering og mini­malt med vedlikehold.

Klikk for et tilbud på skjøtefrie takrennesystemer

Se video av systemet

Se flere videoer når Kaizer ble lansert her i Norge her.

Start video

Skreddersydd kvalitet

Kaizer skjøtefrie takrennesystemer er et unikt produkt fordi det produseres hjemme hos deg med den mobile produksjonsmaskinen fra Kaizer. En profesjonell håndverker tar hånd om både oppmåling, produksjon og montering, og sørger for at du får et skreddersydd kvalitetsprodukt til ditt hus.

Våre dyktige håndverkere og systemets velutvi­klede konstruksjon sørger for en enkel og rask montering. Kaizer skjøtefrie takrennesystemer kan monteres uten å fjerne eksisterende takstein eller takplater.

10 års produktgaranti gir deg den tryggheten du trenger


KOMPLETT SYSTEM

Kaizer skjøtefrie takrennesystemer er et komplett system med fullt spekter av tilhørende deler fra moderne nedløpssystemer, vinkler, avstands- og gradstykker til dreneringsoverganger.

Systemet kan også tilpasses alle tak med forskjellig styrke­grad, avhengig av takflate, takvinkel og klima.

Aluminium,
sink og kobber

En vakker takrenne gir en penere fasade Den markerer overgangen mellom taket og huset Valget av metall kan være prikken over i’en for en komplett takrenneløsning.

 

Aluminium er et meget anvendeIig og sterkt materiale, og blir i større grad benyttet til både takrenner og fasadeplater. Metallets gode egen­skaper sørger for at man unngår rust, og gir en takrenne med lang levetid.

 

Sink er et naturprodukt som tåler å eldes. Med tiden får den en flott patina som bevares år etter år. En takrenne av sink er tidløs, og kan anbefales på de fleste hus og bygninger.

 

Kobber er et utmerket metall som kan brukes til å produsere skjøtefrie takrenner. En takrenne av kobber er sterk, tidløs, elegant, og gir ditt hus særpreg. Velger du å smykke ditt hus med kobber finnes annet tilbehør som værhaner, spir, orna­menter og så videre – mulighetene er uendelige!

 

STORT FARGEUTVALG

Med Kaizer skjøtefrie takrennesystemer har du muligheten til å oppgradere utseendet på huset ditt slik du ønsker. Vårt utvalg av farger gjør at du enkelt finner fargen som passer til ditt hus. Velg blant våre 7 elegante farger i aluminium, svart, hvit, blank med klarlakk, mørk grå, sølv metallic, brun og rød.  

"Takrenna alle snakker om"

Takrenner har i alle år vært et lavinterresse produkt, men et nødvendig onde for å lede vannet fra taket og ned til bakken.

Problemet med takrenner som har skjøter er at det over tid kan oppstå lekkasjer i skjøtene. For boligeiere er dette et alminnelig problem som fremmer mye irritasjon og i verste fall skader på fasaden.

Med Kaizer skjøtefrie takrennesystemer slipper du lekkasjer og bekymringer, samtidig som du får en penere overgang fra tak til fasade. Kaizer har blitt «Takrenna du snakker om!»

Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud eller mer info.